Erwin - De Examenbus

Kun je jezelf in het kort voorstellen?

“Mijn naam is Erwin van Diemen en ik woon al enkele jaren samen met mijn lieve vriendin Gonneke in het mooie Veluwse Ermelo.

Ik ben 25 jaar werkzaam geweest als internationaal touringcarchauffeur bij verschillende bedrijven. Ook heb ik enkele jaren de acquisitie en planning mogen doen bij een touringcarbedrijf. Zo nu en dan speel ik een potje tennis en ik hou van Bourgondisch eten en reizen met de caravan. Ooit hoop ik nog een vliegbrevet te mogen halen als sportvlieger, maar tot die tijd hou ik me bezig met af en toe een lesje en goed oefenen op een Flightsimulator.”

Wat maakt voor jou de Examenbus zo speciaal?

“Wat de Examenbus zo speciaal maakt? Het is een uniek concept waar ik zeker toekomst in zie. Het is mooi om te zien dat we bij onze examenkandidaten veel stress weg mogen nemen door op locatie, bij hen in de buurt of voor de deur van het bedrijf, de examens te kunnen afnemen. Op die manier hebben onze examenkandidaten geen reistijd of bijkomende stressmomenten i.v.m. files en parkeerproblemen.”

Wat is je meest memorabele moment met de Examenbus?

“Die momenten hebben we dagelijks! Het is altijd weer een feestje als we de kandidaten het bericht mogen geven dat ze geslaagd zijn. Maar ook is het heel mooi als we de kandidaten die gezakt zijn een hart onder de riem kunnen steken om ze weer positieve energie te geven voor een volgend succesvol examen.”

Hoe zie jij de toekomst van de Examenbus voor je?

“Heel positief! Wat dat aangaat heeft Wesley van ’t Hof een succesformule op de weg gezet. Letterlijk en figuurlijk. Ook buiten de financiële branche zie ik dat we steeds meer examens mogen gaan afnemen. Als we die stijgende lijn volgen, hoop ik dat we in de toekomst meerdere Examenbussen op de weg gaan zien. Dat zou toch top zijn!”

 

Maak ook kennis met Corine en Fred.

HOME